Cégismertető

Cégelődünkben 1989-ben 4 fővel kezdtük tevékenységünket elsőként Győr-Moson-Sopron megyében, mint anyagmozgató gépek javítására specializálódott társaság.

A tulajdonos /cégvezető/ ugyancsak első volt a régiónkban, aki megkapta a targonca és emelőgép szakértői jogosítványt.

2002-től családi vállalkozásként és 40 éves tapasztalattal folytattuk tovább tevékenységünket, hogy költséghatékonyabban működhessünk.

A javítás mellett műszakilag kifogástalan gépek forgalmazására specializálódtunk, a legjobb ár kínálata mellett. A szakmai kapcsolatok révén tevékenységünket kibővítettük az elektromos járművek és napelemes termékek forgalmazásával. Itt is érvényes: kifogástalan minőség, legjobb ár!

Tudunk segíteni a gépbeszerzési pályázatokon való részvételben is.

Nem azért foglalkozunk sok mindennel, mert ez a hobbink. Évekkel ezelőtt elhatároztuk, hogy az országban azokat is hozzájuttatjuk a jó dolgokhoz, akik nem dúskálnak a pénzben /mikró, kis és középvállalkozások/ . A 40 éves szakmai múlt kapcsán kiépítettünk kapcsolatokat sok céggel. Így nyílt mód arra, hogy olyan termékekhez jussunk hozzá amelyeket elérhető áron tudunk eljuttatni a vásárlókhoz.

Ezeket az új termékeket, eszközöket szeretnénk Magyarországon megismertetni, elterjeszteni. A termékek kiváló minőségűek, a hazai áraknál jóval kedvezőbben érhetők el.

Célunk az hogy az egészségünket veszélyeztető jelenségeket csökkentő és a pénztárcánkat kímélő eszközök, berendezések elterjedhessenek belátható időn belül. Ne csak hangzatos riportok és cikkek jelenjenek meg az elérhetetlen árakon hirdetett ezen eszközökről, berendezésekről.

Szlogenjeink:

Nemcsak a márkás termékek a jók !
Az emberek ne függjenek a konnektortól !
Szegény ember vízzel főz !

Főleg nagykereskedőket, kereskedőket, áruház láncokat, webáruházakat, viszonteladókat keresünk továbbforgalmazás céljából, akik a vevőkkel megismertetnék ezeket az új, elérhető áron kapható nagyon hasznos termékeket / az élet bármely területén hasznosíthatók /.